Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mikkelracing.com/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422
Mikkel Jensen på podiet i sekstimersløb på Nürburgring

BMW-fabrikskøreren Mikkel Jensen sluttede på en tredjeplads i weekendens ADAC-løb på Nürburgring. Danskeren er dermed optimalt forberedt til sommerens store 24-timersløb på den berømte tyske racerbane.

Mikkel Jensen sluttede sammen med BMW-kollegerne Tom Blomqvist og amerikanske Connor De Phillippi på en tredjeplads i søndagens ADAC-løb på Nürburgring. Det seks timer lange løb var sidste og afgørende forberedelsesløb inden det store 24-timersløb i næste måned. Det er anden weekend i træk, at danskeren sikrer et trofæ, eftersom han i forrige weekend tog sejren i anden afdeling af European Le Mans Series på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig.

– Vi er samlet set godt tilfredse med en tredjeplads, især fordi vi måtte kæmpe hårdt for den efter en stop-and-go-straf, som kostede os ét minut og 32 sekunder. Jeg kom ved en fejl til at overhale en anden bil i en gulflagszone, og selv om jeg straks gav min position tilbage igen, tildelte dommerne os en straf. Derfor er jeg naturligvis ikke tilfreds med min egen indsats, men ikke desto mindre er jeg glad for, at vi formåede at slutte på podiet, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Vi tabte nogle positioner i begyndelsen af løbet, og derfor valgte teamet at prioritere vores søsterbil, men vi fandt rytmen og kunne i sidste ende kæmpe med i toppen. Jeg fik selv kørt to fulde stints på tør bane og uden den vilde trafik, hvilket jeg ikke har haft mulighed for i de to foregående VLN-løb. Så generelt har det været en ret effektiv weekend for teamet, og vi er efterhånden nået dét punkt, hvor vi med sikkerhed kan sige, at vi er godt forberedte til 24-timersløbet i næste måned.

Mikkel Jensen: Vi forventer benhård konkurrence

Mikkel Jensen har med weekendens resultat været på podiet i to ud af de tre indledende Nürburgring-løb, han har deltaget i sammen med det BMW-supporterede Rowe Racing, hvilket umiddelbart er en lovende indikation forud for 24-timersløbet den 22.-23. juni. Her stiller Jensen op sammen med Blomqvist, De Phillippi samt østrigeren Philipp Eng. Men trods de stærke resultater indtil nu, forventer danskeren benhård konkurrence.

– BMW har været rigtig stærke denne weekend med tre biler på podiet, men det kan hurtigt ændre sig som følge af Balance of Performance-reguleringerne, som har til formål at udjævne styrkeforholdet mellem bilmærkerne. Samtidig er jeg sikker på, at både Audi, Porsche og Mercedes-AMG endnu ikke har vist, hvad de kan, så vi kan stadig nå at blive overraskende. Men sådan er det med de lange løb. Man ved aldrig helt, hvor man er, før løbet er i gang. Så det ser vi frem til.

Leave a comment